hannalisas.devote.se


Jag heter Hanna & är snart 15. bloggar om de mest foto, vardag & lite mode också. 🙂

BESÖK BLOGGEN HÄR!

 

 

Annonser

Om Bloggtipsare

Vi tipsar om alla bloggar som vill bli tipsade. Det är bara att skicka en liten kommentar där du skriver lite om dig själv och vad din blogg handlar om.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till hannalisas.devote.se

 1. Johanna skriver:

  Min blogg heter http://www.barajagjohannaa.blogg.se och i den skriver jag om vad jag gör och hur jag mår. Jag spenderar den mesta tiden till att vara med min familj så det ser man mycket av. Jag älskar Asien så ibland dyker det upp inlägg om tex. japansk kultur osv. Mycket bilder finns det i min blogg som jag fotar med min Nikon D5000. Hoppas ni gillar den ! Kram Johanna 🙂

 2. Rebecka skriver:

  Hej! Jag är en sjuttonårig glad tjej med underbara kompisar och en underbar pojkvän. Jag älskar att resa, träna, umgås med mina vänner och min pojkvän och fotografera. Besöker ni min blogg kommer ni få se en stor variation av text och bilder. SES!

 3. Sanna skriver:

  Hejhej, jag heter Sanna och är 13 år.
  Min blogg är nog en helt normal vardags blogg med massa bilder. Jag älskar att fotografera… Dock är ett av mina favorit objektiv sönder så jag fotografera inte lika mycket längre som jag gjorde förut. Men jag försöker uppdatera dagligen och jag brukar göra minst 2-3 inlägg varje dag då jag kan =)

 4. Lina skriver:

  Hej! jag är en tjej på 14 år som bloggar om hästar. jag skriver om träningar och tävlingar. jag lägger även ur bra hopp och dressyr övningar. jag försöker att lägga in inlägg så ofta jag kan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s