lejlah.webblogg.se


Hej! Jag heter Lejla och är 13 år. Jag älskar att vara med vänner, blogga och göra olika designer. I bloggen skriver jag om mitt liv, foto, vänner, mode och saker som händer i mina dagar. Någon som vill hänga med i min värld? Besök då min blogg!

BESÖK BLOGGEN HÄR!

 

Annonser

Om Bloggtipsare

Vi tipsar om alla bloggar som vill bli tipsade. Det är bara att skicka en liten kommentar där du skriver lite om dig själv och vad din blogg handlar om.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till lejlah.webblogg.se

 1. emelie skriver:

  sv: du (ni?!) kommer in i det. t ex kan du ju enkelt bara skriva in adressen till bloggarna du tipsar om i en yo med en kortare motivering. piece of cake! är det något du är fundersam över finns det bra hjälp här: http://yo.se/wiki/start/ – eller så fråga mig bara 🙂

 2. melissa skriver:

  SV: tack! 🙂

 3. malin skriver:

  här kommer mitt tips, om min blogg dontshednotears.blogg.se
  jag är malin, fyller 20 år i mellandagarna, born and raised i uppsala.
  flyttade till göteborg för ett par månader sen för att flytta ihop med min pojkvän och tre andra killar. pluggar barn- & ungdomspsykologi och söker jobb. följ med på mitt äventyr i en ny stad och på min jakt efter ett par tjejkompisar!

 4. SV: Tack så mycket för att ni uppmärksammade min kommentar! Givetvis kan jag skriva om min blogg så tt det publiceras i inlägget om min blogg 😀

  ”Jag är en målmedveten 17-åring med siktet inställt på framtiden. Ända sedan jag var liten har jag älskat att skriva och min blogg skiljer sig på flera sätt från mängden av alla modebloggar och vissa allmänt tråkiga bloggar. Jag har bloggat i ungefär 1 och ett halvt år och när jag började kunde jag ingenting om design eller hur man bloggade, utan jag har bara kört på och byggt upp min design under tiden.

  I min blogg så får ni läsa mycket om mina tankar och hur jag ser på samhället vi lever i. För att det inte ska bli tråkigt så lägger jag till en hel del musik och något som jag älskar innerligt – nämligen mode! Jag gillar att fotografera med min systemkamera och helst av allt så skulle jag vilja syssla med något i framtiden som hjälper andra människor att lyckas. Något som jag ofta skriver om är unga tjejers självkänsla och hur vi ungdomar ska lyckas hantera all press, utseendefixering och alla krav som ständigt ställs på oss! Lär dig att älska dig själv och lev varje dag som om den vore den sista, är mitt livsmotto som jag vill sprida till alla älskvärda individer som läser min fantasifulla blogg! :>”

  Sen får ni gärna ta en printscreen på min header och använda er av 🙂 Ni ser inte headern i internet explorer utan den syns bara i mozilla firefox och google chrome!
  Tack för att jag får vara med i er blogg, det är verkligen snällt av er att tipsa om andra bloggar så att man kan få lite varierad läsning 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s