About

Hej! Det är en blogg som tipsar om andra bloggar! Kommentera eller mejla på bloggtipsen@hotmail.com

Annonser

15 kommentarer till About

 1. Sanna Persson skriver:

  Hej! Jag heter Sanna och älskar att blogga<3
  Det är nu som jag redigerar som mest, min header är inte klar.
  Och… Ja behöver nog lite hjälp med koderna? Haha, men ganska bar går det väl ändå?

 2. Yasmina skriver:

  heej på er! 🙂 Jag är en tjej på 19 år, född 91. Fyller 20 nu i januari. jag har bloggat i några år nu, men har haft uppehåll i över 1 år och har precis börjat igen. Jag älskar att skriva, därför är bloggen ett bra sätt. Jag skriver mycket om min vardag, om min innebandy, vänner, uteliv, shopping och mina texter om kärlek osv. Jag hoppas ni ska gilla den, och ni får gärna kommentera om vad ni mer vill veta, att jag ska skriva om osv 🙂 / Yasmina

 3. Ulla skriver:

  Hej!
  Jag bloggar om smycken som jag säljer från NIIICE Jewellery i min webshop SMYCK1.se

  /Ulla

 4. Madde skriver:

  Hejsan , Jag heter Madeleine , och har bloggat i några månader , jag redigerar bilder , och tipsar om olika saker , Skulle va snällt om du / ni kunde kika in min blogg 😉

 5. judit skriver:

  Hej mitt namn är Judit. Du kanske tänker såhär ”hum Judit, det namnet känner jag igen, det är ju så tanterna i Comhem reklamerna heter!” Och ja mycket riktigt.
  Jag är femton år och bor i staden Uppsala. Jag har bloggat i två år snart, och i min blogg får du föjla mig och mitt liv. Jag skriver om musik, vänner, shopping och mycket annat. Hoppas du gillar det! Puss&hej leverpastej

 6. Kajsa skriver:

  Bloggen handlar om mitt största intresse mode, fast på mitt eget sätt. Jag tror inte på att enbart följa trender, utan att mixa och matcha kläder så man får sin egen personliga stil.

 7. J E S I skriver:

  Tjena. Hur blir ens blogg tipsad? 😀 :*

 8. elin skriver:

  skriver mest om ett stort i intresse som ligger varmt om hjärtat, mode och stil. Mycket vad jag inspireras av. Annars kommer det bli en hel del foto, vardag, små och stora äventyr och en massa annat. kika in och kolla vetja!

 9. Selse skriver:

  Hej allihop!
  I min blogg skriver jag om sådant som jag skulle tycka vara intressant att själv läsa om, tips, recensioner, resor, min vardag och massa bilder! Jag verkligen kämpar för att få min blogg så stor som möjligt och lägger ner mycket tid på den. Hoppas ni gillar den:D

 10. För de allra flesta handlar Stockholmssyndromet om ett gisslandrama som utspelade sig vid Norrmalmstorg. Den här bloggen handlar om ”Stockholm syndromet”, ett syndrom, eller snarare en smitta, som många stockholmare lider av. Jag ska förklara lite kort vad syndromet handlar om. I Stockholm finns det en mängd oskrivna regler. Man ska stå på en viss sida i rulltrappan, köra bil med en viss attityd och rulla lite nonchalant med ögonen i vissa situationer. Som smittad följer man dessa regler blint och irriterar sig orealistiskt mycket på de som inte gör det. Jag lever med Stockholm syndromet (Första steget är väl att erkänna det) och bloggen handlar om de observationer och irritationer jag möter i min vardag som ”syndromdrabbad”. Men självklart är bloggen även en kärleksförklaring till den stad i världen jag älskar mest.

 11. Julia Swalander skriver:

  Mitt namn är Julia Swalander, jag har en fotoblogg där jag lägger upp bilder från min vardag m.m. Säljer även bloggdesigner till bra pris, så checka in min blogg!

 12. Hanna skriver:

  Hej! Jag är 18 år och kommer från en medelstor stad precis vid Vänerns topp. Jag går ett medieprogram på gymnasiet med inriktning foto och text, vilket man får vittna om i min blogg. Jag har inte riktigt förstått mig på min egen blogg än, liksom vad jag riktar in mig på men jag vet att allt kommer från hjärtat.
  Jag har väldigt stora drömmar i livet, eller planer som jag kallar det, vilket ni får ta del av på min sida. PUSS.

 13. Johanna skriver:

  Ställer samma fråga som JESI, hur blir bloggen tipsad? Ska man skriva till adressen högst upp, eller? 🙂

 14. donika berisha skriver:

  Hej, jag skulle vilja att min blogg skulle bli tipsad här 🙂

 15. amanda skriver:

  heej jag undrar hur man får bloggen tipsad?
  väldigt fin blogg btw 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s